master's thesis
Povezanost tjelesne aktivnosti i sastava crijevne mikrobiote u ispitanika s različitim stupnjem uhranjenosti

Bačić, Valentina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Bačić, V. (2021). Povezanost tjelesne aktivnosti i sastava crijevne mikrobiote u ispitanika s različitim stupnjem uhranjenosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972345

Bačić, Valentina. "Povezanost tjelesne aktivnosti i sastava crijevne mikrobiote u ispitanika s različitim stupnjem uhranjenosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972345

Bačić, Valentina. "Povezanost tjelesne aktivnosti i sastava crijevne mikrobiote u ispitanika s različitim stupnjem uhranjenosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972345

Bačić, V. (2021). 'Povezanost tjelesne aktivnosti i sastava crijevne mikrobiote u ispitanika s različitim stupnjem uhranjenosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972345

Bačić V. Povezanost tjelesne aktivnosti i sastava crijevne mikrobiote u ispitanika s različitim stupnjem uhranjenosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972345

V. Bačić, "Povezanost tjelesne aktivnosti i sastava crijevne mikrobiote u ispitanika s različitim stupnjem uhranjenosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972345

Please login to the repository to save this object to your list.