master's thesis
Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala

Dvorneković, Iva
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Dvorneković, I. (2021). Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković, Iva. "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković, Iva. "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković, I. (2021). 'Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković I. Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2025 April 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

I. Dvorneković, "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.