master's thesis
Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala

Dvorneković, Iva
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Dvorneković, I. (2021). Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković, Iva. "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković, Iva. "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković, I. (2021). 'Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Dvorneković I. Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

I. Dvorneković, "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280

Please login to the repository to save this object to your list.