Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Dvorneković, I. (2021). Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280
Dvorneković, Iva. "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280
Dvorneković, Iva. "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280
Dvorneković, I. (2021). 'Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280
Dvorneković I. Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280
I. Dvorneković, "Priprema i biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda vinske industrije pripravljenih pomoću niskotemperaturnih eutektičkih otapala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053280