University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Vlašić, A. (2022). Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139
Vlašić, Antonia. "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139
Vlašić, Antonia. "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139
Vlašić, A. (2022). 'Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139
Vlašić A. Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139
A. Vlašić, "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139