Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Vlašić, A. (2022). Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139
Vlašić, Antonia. "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139
Vlašić, Antonia. "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139
Vlašić, A. (2022). 'Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139
Vlašić A. Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139
A. Vlašić, "Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840139