University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Brkljačić, M. (2022). Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706
Brkljačić, Marta. "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706
Brkljačić, Marta. "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706
Brkljačić, M. (2022). 'Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706
Brkljačić M. Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706
M. Brkljačić, "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706