Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Brkljačić, M. (2022). Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706
Brkljačić, Marta. "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706
Brkljačić, Marta. "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706
Brkljačić, M. (2022). 'Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706
Brkljačić M. Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706
M. Brkljačić, "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706