završni rad
Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije

Brkljačić, Marta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Brkljačić, M. (2022). Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić, Marta. "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić, Marta. "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić, M. (2022). 'Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Brkljačić M. Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

M. Brkljačić, "Fizikalno-kemijska svojstva praha proizvedenog iz ekstrakta tropa aronije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419706

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.