master's thesis
Analiza adsorpcijskih i desorpcijskih procesa bioaktivnih molekula, proteina i glukoze s alginatnih mikrokapsula

Laljak, Izvorka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Section for Fundamental Engineering

Cite this document

Laljak, I. (2022). Analiza adsorpcijskih i desorpcijskih procesa bioaktivnih molekula, proteina i glukoze s alginatnih mikrokapsula (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705705

Laljak, Izvorka. "Analiza adsorpcijskih i desorpcijskih procesa bioaktivnih molekula, proteina i glukoze s alginatnih mikrokapsula." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705705

Laljak, Izvorka. "Analiza adsorpcijskih i desorpcijskih procesa bioaktivnih molekula, proteina i glukoze s alginatnih mikrokapsula." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705705

Laljak, I. (2022). 'Analiza adsorpcijskih i desorpcijskih procesa bioaktivnih molekula, proteina i glukoze s alginatnih mikrokapsula', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705705

Laljak I. Analiza adsorpcijskih i desorpcijskih procesa bioaktivnih molekula, proteina i glukoze s alginatnih mikrokapsula [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705705

I. Laljak, "Analiza adsorpcijskih i desorpcijskih procesa bioaktivnih molekula, proteina i glukoze s alginatnih mikrokapsula", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705705

Please login to the repository to save this object to your list.