University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document
Horvat, M. (2022). Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601
Horvat, Maja. "Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601
Horvat, Maja. "Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601
Horvat, M. (2022). 'Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601
Horvat M. Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601
M. Horvat, "Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601