Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Horvat, M. (2022). Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601
Horvat, Maja. "Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601
Horvat, Maja. "Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601
Horvat, M. (2022). 'Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601
Horvat M. Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601
M. Horvat, "Molekularno-genetička karakterizacija konstruiranih sojeva kvasaca Scheffersomyces stipitis i Kluyveromyces marxianus te optimiranje metode transformacije Scheffersomyces stipitis", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443601