Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Šeremet, D. (2024). Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

Šeremet, Danijela. "Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

Šeremet, Danijela. "Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

Šeremet, D. (2024). 'Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

Šeremet D. Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 February 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

D. Šeremet, "Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.