University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Management, Foreign Languages for Specific Purposes and Physical Education and Health Laboratory for Sustainable Development
Cite this document
Šarić, N. (2023). Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376
Šarić, Nina. "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376
Šarić, Nina. "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376
Šarić, N. (2023). 'Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376
Šarić N. Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376
N. Šarić, "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376