undergraduate thesis
Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe

Šarić, Nina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Management, Foreign Languages for Specific Purposes and Physical Education and Health
Laboratory for Sustainable Development

Cite this document

Šarić, N. (2023). Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

Šarić, Nina. "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

Šarić, Nina. "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

Šarić, N. (2023). 'Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

Šarić N. Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

N. Šarić, "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

Please login to the repository to save this object to your list.