prikaz prve stranice dokumenta Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.)
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.)

Danček, Mirna
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Danček, M. (2014). Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.) (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525

Danček, Mirna. "Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.)." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525

Danček, Mirna. "Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.)." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525

Danček, M. (2014). 'Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.)', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525

Danček M. Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.) [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 October 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525

M. Danček, "Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.)", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525

Please login to the repository to save this object to your list.