Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Danček, M. (2014). Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525
Danček, Mirna. "Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525
Danček, Mirna. "Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525
Danček, M. (2014). 'Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525
Danček M. Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525
M. Danček, "Bioaktivni sastav, antioksidacijski kapacitet i senzorska svojstva napitaka na bazi rogača (Ceratonia siliqua L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332525