University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Ostrman, M. (2014). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156
Ostrman, Monika. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156
Ostrman, Monika. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156
Ostrman, M. (2014). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156
Ostrman M. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156
M. Ostrman, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156