prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna

Sigeti, Ana (2016)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Sigeti, A. (2016). Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, Ana. "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, Ana. "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, A. (2016). 'Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 June 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti A. Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2020 June 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

A. Sigeti, "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Islandora Bookmark - Please login to use this feature