prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna

Sigeti, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Sigeti, A. (2016). Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, Ana. "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, Ana. "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, A. (2016). 'Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti A. Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 October 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

A. Sigeti, "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Please login to the repository to save this object to your list.