diplomski rad
Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna

Ana Sigeti (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Sigeti, A. (2016). Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, Ana. "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, Ana. "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti, A. (2016). 'Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

Sigeti A. Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845

A. Sigeti, "Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531845