Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve

Tina Krištić (2015)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document

Krištić, T. (2015). Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

Krištić, Tina. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

Krištić, Tina. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

Krištić, T. (2015). 'Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

Krištić T. Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2020 February 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

T. Krištić, "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

Islandora Bookmark - Please login to use this feature