master's thesis
Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva

Muratagić, Ejla
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Section for Food Preparation Processes

Cite this document

Muratagić, E. (2024). Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621

Muratagić, Ejla. "Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621

Muratagić, Ejla. "Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621

Muratagić, E. (2024). 'Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621

Muratagić E. Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621

E. Muratagić, "Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621

Please login to the repository to save this object to your list.