Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za procese pripreme hrane
Citirajte ovaj rad
Muratagić, E. (2024). Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621
Muratagić, Ejla. "Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621
Muratagić, Ejla. "Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621
Muratagić, E. (2024). 'Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621
Muratagić E. Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621
E. Muratagić, "Vakuum sušenje kore avokada: utjecaj uvjeta sušenja na fizikalno-kemijska svojstva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663621