University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Fermentation and Yeast Technology
Cite this document
Pavković, L. (2024). Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478
Pavković, Lucija. "Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478
Pavković, Lucija. "Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478
Pavković, L. (2024). 'Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478
Pavković L. Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 October 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478
L. Pavković, "Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478