University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Rodin, A. (2015). Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904
Rodin, Anja. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904
Rodin, Anja. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904
Rodin, A. (2015). 'Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904
Rodin A. Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904
A. Rodin, "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904