prikaz prve stranice dokumenta Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše

Rodin, Anja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Rodin, A. (2015). Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin, Anja. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin, Anja. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin, A. (2015). 'Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin A. Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

A. Rodin, "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Please login to the repository to save this object to your list.