diplomski rad
Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše

Anja Rodin (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Rodin, A. (2015). Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin, Anja. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin, Anja. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin, A. (2015). 'Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

Rodin A. Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904

A. Rodin, "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904