undergraduate thesis
Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju

Mužević, Josip
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Mužević, J. (2024). Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119

Mužević, Josip. "Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119

Mužević, Josip. "Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119

Mužević, J. (2024). 'Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119

Mužević J. Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119

J. Mužević, "Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.