Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document
Mužević, J. (2024). Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119
Mužević, Josip. "Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119
Mužević, Josip. "Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119
Mužević, J. (2024). 'Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119
Mužević J. Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119
J. Mužević, "Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119