University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Management, Foreign Languages for Specific Purposes and Physical Education and Health Laboratory for Sustainable Development
Cite this document
Kovačićek, S. (2024). Utjecaj toplinske i ultrazvučne ekstrakcije na prinos proteina i fenola iz osušenih peleta lišća šećerne repe (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705974
Kovačićek, Sven. "Utjecaj toplinske i ultrazvučne ekstrakcije na prinos proteina i fenola iz osušenih peleta lišća šećerne repe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705974
Kovačićek, Sven. "Utjecaj toplinske i ultrazvučne ekstrakcije na prinos proteina i fenola iz osušenih peleta lišća šećerne repe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705974
Kovačićek, S. (2024). 'Utjecaj toplinske i ultrazvučne ekstrakcije na prinos proteina i fenola iz osušenih peleta lišća šećerne repe', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705974
Kovačićek S. Utjecaj toplinske i ultrazvučne ekstrakcije na prinos proteina i fenola iz osušenih peleta lišća šećerne repe [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705974
S. Kovačićek, "Utjecaj toplinske i ultrazvučne ekstrakcije na prinos proteina i fenola iz osušenih peleta lišća šećerne repe", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705974