Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Nutrition Science
Cite this document
Kučan, P. (2014). Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465
Kučan, Petra. "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465
Kučan, Petra. "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465
Kučan, P. (2014). 'Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465
Kučan P. Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465
P. Kučan, "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465