Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Kučan, P. (2014). Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465
Kučan, Petra. "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465
Kučan, Petra. "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465
Kučan, P. (2014). 'Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465
Kučan P. Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465
P. Kučan, "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta povrća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143465