University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Vladišković, S. (2014). Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121
Vladišković, Sandra. "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121
Vladišković, Sandra. "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121
Vladišković, S. (2014). 'Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121
Vladišković S. Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121
S. Vladišković, "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121