prikaz prve stranice dokumenta Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)

Vladišković, Sandra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Vladišković, S. (2014). Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

Vladišković, Sandra. "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

Vladišković, Sandra. "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

Vladišković, S. (2014). 'Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

Vladišković S. Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 December 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

S. Vladišković, "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

Please login to the repository to save this object to your list.