Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)

Sandra Vladišković (2014)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document

Vladišković, S. (2014). Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

Vladišković, Sandra. "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

Vladišković, Sandra. "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

Vladišković, S. (2014). 'Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

Vladišković S. Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2020 February 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

S. Vladišković, "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121

Islandora Bookmark - Please login to use this feature