Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Vladišković, S. (2014). Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121
Vladišković, Sandra. "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121
Vladišković, Sandra. "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121
Vladišković, S. (2014). 'Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121
Vladišković S. Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121
S. Vladišković, "Određivanje bioaktivnih spojeva i antioksidacijskog potencijala kore i zrna nara (Punica granatum L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:826121