University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Quality Control
Cite this document
Kodrnja, A. (2014). Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169
Kodrnja, Ana. "Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169
Kodrnja, Ana. "Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169
Kodrnja, A. (2014). 'Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169
Kodrnja A. Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169
A. Kodrnja, "Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169