University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Vajnaht, S. (2014). Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410
Vajnaht, Slaven. "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410
Vajnaht, Slaven. "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410
Vajnaht, S. (2014). 'Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410
Vajnaht S. Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410
S. Vajnaht, "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410