prikaz prve stranice dokumenta Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu

Vajnaht, Slaven
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Vajnaht, S. (2014). Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

Vajnaht, Slaven. "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

Vajnaht, Slaven. "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

Vajnaht, S. (2014). 'Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

Vajnaht S. Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

S. Vajnaht, "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410

Please login to the repository to save this object to your list.