Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Vajnaht, S. (2014). Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410
Vajnaht, Slaven. "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410
Vajnaht, Slaven. "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410
Vajnaht, S. (2014). 'Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410
Vajnaht S. Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410
S. Vajnaht, "Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463410