prikaz prve stranice dokumenta Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)

Lovreško, Valentina (2014)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Lovreško, V. (2014). Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

Lovreško, Valentina. "Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

Lovreško, Valentina. "Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

Lovreško, V. (2014). 'Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

Lovreško V. Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2020 July 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

V. Lovreško, "Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

Islandora Bookmark - Please login to use this feature