Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Lovreško, V. (2014). Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820
Lovreško, Valentina. "Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820
Lovreško, Valentina. "Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820
Lovreško, V. (2014). 'Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820
Lovreško V. Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820
V. Lovreško, "Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820