University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Hunjet, K. (2015). Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329
Hunjet, Katarina. "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329
Hunjet, Katarina. "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329
Hunjet, K. (2015). 'Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329
Hunjet K. Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2025 February 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329
K. Hunjet, "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329