Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
The influence of the extraction parameters on the isolation of total flavonoids, total flavonols and antioxidant capacity from flower and leaf of hawthorn

Katarina Hunjet (2015)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document

Hunjet, K. (2015). Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet, Katarina. "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet, Katarina. "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet, K. (2015). 'Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 December 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet K. Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2019 December 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

K. Hunjet, "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Islandora Bookmark - Please login to use this feature