prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga

Hunjet, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Hunjet, K. (2015). Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet, Katarina. "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet, Katarina. "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet, K. (2015). 'Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet K. Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

K. Hunjet, "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.