prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Jurić, S. (2014). Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, Slaven. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, Slaven. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, S. (2014). 'Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić S. Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

S. Jurić, "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Please login to the repository to save this object to your list.