prikaz prve stranice dokumenta Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013

Milardović, Andreja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Milardović, A. (2014). Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

Milardović, Andreja. "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

Milardović, Andreja. "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

Milardović, A. (2014). 'Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

Milardović A. Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

A. Milardović, "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

Please login to the repository to save this object to your list.