diplomski rad
Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013

Andreja Milardović (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad...

Milardović, A. (2014). Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013 (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

Milardović, Andreja. "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

Milardović, Andreja. "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

Milardović, A. (2014). 'Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

Milardović A. Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030

A. Milardović, "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030