Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Milardović, A. (2014). Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030
Milardović, Andreja. "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030
Milardović, Andreja. "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030
Milardović, A. (2014). 'Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030
Milardović A. Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030
A. Milardović, "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030