University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Majstorović, M. (2015). Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović, Marija. "Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović, Marija. "Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović, M. (2015). 'Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović M. Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2025 February 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
M. Majstorović, "Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871