University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Majstorović, M. (2015). Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović, Marija. "Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović, Marija. "Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović, M. (2015). 'Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović M. Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
M. Majstorović, "Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871