Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Majstorović, M. (2015). Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović, Marija. "Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović, Marija. "Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović, M. (2015). 'Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
Majstorović M. Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871
M. Majstorović, "Utjecaj visokog tlaka na ekstrakciju biološki aktivnih spojeva iz gloga", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:381871