undergraduate thesis
Bioactive potential and rheological properties of chocolate liqueurs after four months of storage

Nikolina Britvec (2013)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document...

Britvec, N. (2013). Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec, Nikolina. "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec, Nikolina. "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec, N. (2013). 'Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec N. Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2019 August 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

N. Britvec, "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072