prikaz prve stranice dokumenta Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja

Britvec, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Britvec, N. (2013). Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec, Nikolina. "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec, Nikolina. "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec, N. (2013). 'Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Britvec N. Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

N. Britvec, "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.