University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Bertoša, R. (2017). Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126
Bertoša, Rea. "Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126
Bertoša, Rea. "Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126
Bertoša, R. (2017). 'Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126
Bertoša R. Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126
R. Bertoša, "Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126