diplomski rad
Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro

Bertoša, Rea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Bertoša, R. (2017). Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126

Bertoša, Rea. "Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126

Bertoša, Rea. "Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126

Bertoša, R. (2017). 'Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126

Bertoša R. Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126

R. Bertoša, "Ispitivanje sinergističkog djelovanja mješavine bioaktivnih spojeva određivanjem antioksidacijskih svojstava in vitro", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:236126

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.