prikaz prve stranice dokumenta Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira

Sečen, Marina (2013)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Sečen, M. (2013). Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen, Marina. "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen, Marina. "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen, M. (2013). 'Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen M. Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2020 August 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

M. Sečen, "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Islandora Bookmark - Please login to use this feature