završni rad
Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira

Marina Sečen (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Sečen, M. (2013). Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen, Marina. "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen, Marina. "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen, M. (2013). 'Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

Sečen M. Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087

M. Sečen, "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087