prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje

Mrmić, Mateja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Organic Chemistry

Cite this document

Mrmić, M. (2013). Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić, Mateja. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić, Mateja. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić, M. (2013). 'Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić M. Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

M. Mrmić, "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Please login to the repository to save this object to your list.