završni rad
Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje

Mateja Mrmić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad...

Mrmić, M. (2013). Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić, Mateja. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić, Mateja. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić, M. (2013). 'Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić M. Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

M. Mrmić, "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850