Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Mrmić, M. (2013). Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850
Mrmić, Mateja. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850
Mrmić, Mateja. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850
Mrmić, M. (2013). 'Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850
Mrmić M. Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850
M. Mrmić, "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850