prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje

Mrmić, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju

Citirajte ovaj rad

Mrmić, M. (2013). Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić, Mateja. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić, Mateja. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić, M. (2013). 'Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Mrmić M. Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

M. Mrmić, "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenata iz lista ružmarina i kadulje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292850

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.