prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić

Nakić, Marija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology and Analysis of Wine

Cite this document

Nakić, M. (2015). Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:678215

Nakić, Marija. "Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:678215

Nakić, Marija. "Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:678215

Nakić, M. (2015). 'Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:678215

Nakić M. Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:678215

M. Nakić, "Utjecaj konvencionalne i integralne fermentacije i maceracije na sastav slobodnih antocijana vina Plavac mali i Babić", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:678215

Please login to the repository to save this object to your list.